Morad Sabab

IT Konsulent
Stifter

Jeg har stiftet IT Hotline fordi jeg finder en glæde i at hjælpe med tekniske problemer og udvikle nye og innovative løsninger. Jeg her stor erfaring inden for iværksætteri og generel support, så det er sjældent jeg ikke har løst en opgave jeg står overfor.

Signe Petersen

Support og Kundeservice Assistent

Jeg er ikke den store nørd men jeg elsker IT og Teknik. Samtidigt er jeg glad for at hjælpe vores kunder videre når de oplever forhindringer eller uforudsete problematikker.

Måske dig?

IT Konsulenter
Kundeservice Assistenter

Brænder du for god kundeservice og / eller har du forstand på IT, teknik og programmering? Så kan du blive en del af IT Hotline. Start med at opret en konto her på siden. Start derefter en sag i kundeservice hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

3 hurtige om IThotline

Dansk CVR Virksomhed
Over 15 års erfaring
Vi prioritere Sikkerhed, Nemhed og Hurtighed

Er det AKUT?

IT Eksperter til DIN rådighed - Sikkert, Nemt og Hurtigt!

Ved at oprette en supportsag hos IThotline får du hurtigt svar!
Vi kan hjælpe i utroligt mange situationer – DERFOR – Haster det…? Så OPRET EN SUPPORTSAG! Jo før vi får besked, jo før kan vi komme igang!

Opret supportsag

Helt gratis - ingen forbehold eller forpligtigelser

Prøv os GRATIS i 3 dage, er du ikke tilfreds, kan du ALTID opsige – vi har ingen binding. Vi deler INGEN data uden accept og er GDPR Complient i henhold til anmodninger om “retten til at blive glemt” og “retten til indblik”. Med medlemskab får du også Rabat!

Nem og Krypteret Fjernsupport

Vores fjernsupport program er nem, krypteret og leveret af ControlWise. Har du oftest brug for hjælp? Så få rabat med et medlemskab. Kode som aktiverer download af Client Modul udleveres af os forinden etablering af fjernkontrol / indblik.

God Kundeservice

IT hotline er din Online IT Ekspert, til din rådighed. 3 hurtige om IThotline
Dansk CVR Virksomhed √ – Over 15 års erfaring √
Vi prioritere Sikkerhed, Nemhed og Hurtighed √
Høj rating på Trustpilot √

Her ses et eksempel på vores supportpanel

Opret Supportsag

Mine Supportsager

Udtalelser

Marie, Privat

Morad fra IT Hotline reddede mig

Morad fra IT Hotline hjalp mig, da jeg havde problemer med google og en slettet mailkonto.
Trods travlhed gjorde han en kæmpe indsats for at hjælpe mig! Og han lykkedes, selvom jeg havde fået at vide af en anden IT supporter, at alt var slettet og der intet var at gøre.
Han gjorde med andre ord det umulige, og jeg er dybt taknemmelig for hans hjælp, hans ihærdighed og hans ekspertise.
Samtidig var Morad altid høflig og hjælpsom i sin kommunikation.
Jeg giver ham mine allervarmeste anbefalinger!

Klaus-Bjerre, Privat

Morad er super dygitg.

Jeg havde et problem med min nuværende IT setup og i samarbejde med Morad, var det en nær umulig opgave, men den super seje Morad giver ikke op! Det er service i verdensklasse.

Han stopper simpelthen ikke før det hele virker!

5 velfortjente stjerner

Sego Turan, Privat

Super venlig og dygtig. Havde problemer med mit sikkerhedskamera og netværket. IThotline fik det hurtig fikset uden at behøve komme forbi. De kan deres kram.

Rune Larsen, Direktør

For os er det en stor frihed og tryghed at kunne trække på IThotlines evner uanset udfordring, og da vi har arbejdet sammen så længe, er det som at have en ekstra dedikeret medarbejder tilknyttet staben. Vi kan på det varmeste anbefale andre at samarbejde med IThotline.

Linn, designer og webshop indehaver

IThotline hjælper mig altid med alle mine tekniske spørgsmål, på nærmest alle tider af døgnet. De svarer hurtigt og jeg tror ikke jeg har været ude for noget, de ikke kunne fixe for mig. De får min varmeste anbefaling.

Charles-René Madse, Direktør

Om det nyt server set-up eller blot en opdatering af min mobil, så bliver det fikset – med det samme.
Jeg kan kun varmt anbefale IThotline.

Platin medlemskab

Fra 250 kr./md.

 • 20% Rabat
 • √ Helpdesk ad libitum
 • √ Ekspert rådgivning
 • √ Ingen binding
 • √ Åben 24/7
 • √ Inkl. 30 min. Fjernsupport / md.
Læs mere

Plus medlemskab

Fra 25 kr./md.

 • 10% Rabat
 • √ Helpdesk ad libitum
 • √ Ekspert rådgivning
 • √ Ingen binding
 • √ Åben 24/7
 • -
Læs mere

Pensionist medlemskab

Fra 12 kr./md.

 • 30% Rabat
 • √ Helpdesk ad libitum
 • √ Ekspert rådgivning
 • √ Ingen binding
 • √ Åben 24/7
 • -
Læs mere

Student medlemskab

Fra 12 kr./md.

 • 30% Rabat
 • √ Helpdesk ad libitum
 • √ Ekspert rådgivning
 • √ Ingen binding
 • √ Åben 24/7
 • -
Læs mere